Cold smoked sausages

Auksti kūpināta brieža desa bez cūkgaļas. Ražots Latvijā

Ingredients: brieža gaļa (70%), liellopu gaļa (30%), konservants Е250, skābuma regulētājs Е575, antioksidants Е316, laktoze, glikoze, dūmu aromāts, garšvielas
Uzturvērtība 100 gr. produktā: olbaltumvielas 26,9 g, ogļhidrāti 0 g, tauki 4,6 g.
Enerģētiskā vērtība: 154,9 kcal/648,5 kJ

Auksti kūpināta Eiropas stirnas desa bez cūkgaļas. Ražots Latvijā

Ingredients: stirnas gaļa (70%), liellopu gaļa (30%), konservants Е250, skābuma regulētājs Е575, antioksidants Е316, laktoze, glikoze, dūmu aromāts, garšvielas.
Uzturvērtība 100 gr. produktā: olbaltumvielas 26,9 g, ogļhidrāti 0 g, tauki 4,6 g.
Enerģētiskā vērtība: 154,9 kcal/648,5 kJ

Cold smoked Wild boar sausage

Ingredients: wild boar meat 64%, pork 28%, maltodextrin, fructose, vegetable fiber (oats), mustard, sugar, animal protein, flavor enhancer – monosodium gluta-mate, salt, flavors, antioxidant - sodium ascorbate, spice extracts, preservative - sodium nitrite.
The average nutritional value 100 g: the amounts of energy 658 kJ/157 kcal, fat 7.3 g, saturated fatty acids 1.2 g, carbohydrates 4.1 g, sugars 1.2 g, proteins 18.8 g, G salt 2.3 g

Cold smoked Red deer sausage beef

Ingredients: red deer meat 64%, beef 28%, maltodextrin, fructose, vegetable fiber (oats), mustard, sugar, animal protein, flavor enhancer - monosodium glutamate, salt, flavors, antioxidant-sodium ascorbate, spice extracts, preservative - sodium nitrite.
The average nutritional value 100 g: the amounts of energy 530 kJ/126 kcal; fat 3,6g; saturated fatty acids 0,6; carbo-hydrates 4,1 g; sugars 1,2 g; proteins 19,2 g; G salt 2,3 g.

Cold smoked Red deer sausage

Ingredients: red deer meat 64%, pork 28%, maltodextrin, fructose, vegetable fiber (oats), mustard, sugar, animal protein, flavor enhan-cer - monosodium glutamate, salt, flavors, antioxidant - sodium ascor-bate, spice extracts, preservative - sodium nitrite.
The average nutritional value 100 g: the amounts of energy 635 kJ/151 kcal, fat 6.8 g, saturated fatty acids 1.9 g, carbohydrates 4.1 g, sugars 1.2 g, proteins 18.4 g, G salt 2.3 g